Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) оттеглиха точката за Пловдивския панаир, която беше

...
Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) оттеглиха точката за Пловдивския панаир, която беше
Коментари Харесай

ПП-ДБ оттеглиха точката за Пловдивския панаир

„ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) оттеглиха точката за Пловдивския панаир, която беше избрана като първа за съвещанието на Народното събрание през днешния ден.

 

Причината е, че през вчерашния ден министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов е разпоредил цялостен разбор на всички действия по проблема от страна на ведомството за отбрана на държавния интерес. Това се случи, откакто през вчерашния ден Апелативният съд-Пловдив излезе с определение, че Агенцията по вписванията няма юридически интерес от изненадващото решение от Общинския съвет Варна за апортиране на притежаваните акции в сдружение „ Пълдинг туринвест “, уточни Даниел Лорер от ПП-ДБ.

 

От името на парламентарната група той изрази възторженостти за светкавичните дейности на министър Богданов. Това е значим сигнал към цялото общество и към пловдивската общност, уточни Лорер. И заявява, че ПГ на ПП-ДБ няма да се откаже да търси решение за „ Пловдивския панаир “ в границите на закона.

 

По предложение на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков в дневния ред беше включено първото четене на така наречен удължителен бюджет.

 

Финансовият министър Асен Василев е удостоверил присъединяване в дебата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР